Betrokken wijkbewoners gezocht !!!

Het wijknetwerk Batau noord is één van de beter functionerende wijknetwerken in de gemeente Nieuwegein. De leden voelen zich betrokken bij hun wijk en nemen een stukje verantwoordelijkheid voor het deel van de wijk waarin zij wonen of werken. Prettige en minder prettige zaken die zij in hun woonomgeving constateren kunnen in het wijknetwerk ter tafel worden gebracht. Via het wijknetwerk zijn de lijnen met onder andere de gemeentelijke instanties kort en als wijknetwerklid is men meestal als eerste op de hoogte van hetgeen in de wijk en eigen buurt staat te gebeuren. Men kan daar over meepraten en ook daadwerkelijk invloed op uitoefenen.  
Met uitzondering van de zomerperiode wordt één maal per maand vergaderd in buurtcentrum Feniks op de eerste dinsdagavond van de maand. De vergaderingen vinden in een prettige sfeer plaats en na afloop is er gelegenheid nog even iets met elkaar te drinken. 
Ondanks dat het grootste deel van de wijk nu al is vertegenwoordigd zou het wijknetwerk nog graag uitbreiden met bewoners uit de volgende delen van Batau noord. 
Omgeving Bouwgein, Sikkelweide, Vlegelweide, Dorsweide, Gaffelweide, Hooiersweide, Zichtweide, Karnweide, Kooikersweide, Hoveniersweide, Voermansweide, Vogelaarsweide en Pachtersweide (2 personen) Vuurvliegweide, Hagedisweide, Pauwoogweide en Ringslangweide (1 persoon)Dasseweide, Otterweide, Marterweide, Hermelijnweide en Lemmingweide (1 persoon)Omgeving Apolloburg (1 persoon)Zou u vanuit betrokkenheid bij uw wijk geïnteresseerd zijn zitting te nemen in het wijknetwerk Batau noord om mee te praten en beslissen over uw (stukje) wijk, neem dan contact op met de opbouwwerker Karin van Dijk of de voorzitter van het wijknetwerk René Hansen. Zij kunnen u van alle informatie voorzien.  
Karin van Dijk kunt u bereiken via email karin.van.dijk@welzijnnieuwegein.nl, of telefoonnmmer 06-43 36 84 29. René Hansen is te bereiken via renehansen@live.nlof telefoonnummer 06-21 24 87 68. 
Tevens is het wijknetwerk met spoed op zoek naar een nieuwe secretaris. De secretaris is de contactpersoon van het wijknetwerk. Daarnaast verzorgt hij/zij onder andere de  postverwerking, houdt de ledenadministratie en het archief bij en stelt in overleg de agenda van de vergaderingen samen. 
Bent u geïnteresseerd in deze vrijwillige, maar verantwoordelijke functie, neem dan contact op met Karin van Dijk of René Hansen. Zij kunnen verdere informatie verstrekken over de werkzaamheden en de hoeveelheid tijd die er in gaat zitten.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: