Beter kunnen communiceren

Psychologenpraktijk Nieuwegein begint binnenkort met een relatie- en communicatietraining voor stellen. Goed met elkaar kunnen communiceren is een van de meest belangrijke vaardigheden in een duurzame relatie. Hoe praat je conflicten uit, ook wanneer je woedend bent? Hoe laat je partner weten wat jouw wensen en behoeftes zijn? Hoe luister je echt naar de ander? Voor veel stellen is communiceren met elkaar moeilijk. Dit kan leiden tot onbegrip, ruzie en eenzaamheid. Maar betere communicatie kan je leren.

In 5 sessies besteden wij aandacht aan de meest belangrijke aspecten van effectieve, liefdevolle communicatie. Het accent ligt op het aanleren van vaardigheden, waardoor iedere individuele deelnemer aan deze training effectiever leert communiceren, maar ook waardoor meer verbinding kan ontstaan binnen de relatie. De training is geschikt voor iedereen die zijn relatie wil verbeteren door beter te leren luisteren naar elkaar en met elkaar te praten.

De training wordt gegeven door Psychologenpraktijk Nieuwegein en vindt plaats op maandagavond 19.00 uur tot 20.30 uur op 28-11, 12-12 en 19-12. Vragen? Neem dan contact op met een van de behandelaren; Marlies Lenstra of Chantal van Haaren, 030 – 60 631 11.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk