Bescherm je smartphone of tablet tijdens je vakantie!

Het zal je gebeuren, eindelijk aangekomen op je welverdiende vakantie, valt je smartphone zo van je ligbedje op de grond. Zal die beschadigd zijn of niet? Een naar gevoel dat je met een Clearplex Screenprotector heel eenvoudig kan voorkomen. Een leuk weetje is dat NASA haar telefoons en tablets schermt met Clearplex in de ruimtestations.

Geen zorgen want wij ontzorgen je ook voor je vakantie met een Clearplex Screenprotector. Met Clearplex folie protectie bescherm je niet alleen je smartphone maar ook je tablet of smartwatch. Door het zeer dunne maar sterke folie een uitstekend werkend touchscreen! Deze perfecte vakantiebescherming heb je al vanaf € 19,95 voor je smartphone inclusief plakservice. Jouw Clearplex Screenprotector wordt speciaal op maat gemaakt d.m.v. een snijmachine.

Bij MediaMarkt Nieuwegein zijn er regelmatig leuke events en activiteiten. 
Kijk op www.mediamarkt.nl/nieuwegein of www.facebook.com/MediaMarkteventsregioutrecht voor meer informatie en volg ons op Instagram #MediaMarktNieuwegein of Twitter @MediaMarktNWG.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren