Bert Lubbinge in zijn weblog

Bert Lubbinge, raadslid voorde PvdA Nieuwegein, geeft in zijn weblog gratis tip voor ONS (de politieke partij: Onze Nieuwegeinse Samenleving). Hij begint:

‘Eerder probeerde Veroon van de Heuvel zelf handtekeningen op te halen om tot een referendum over het parkeerbeleid te komen. Jammer maar helaas.

Chris Ytsma en zij waren blij met iedere ingleverde handtekening. Zelfs de bezoekers uit Lutjebroek, Verweggistan en Gniffeldam tekenden, maar Veroon en Chris “vergaten” dat dat niet telde. Ergo: veel te weinig handtekeningen en geen referendum.

Nu laten Veroon en Balth, haar fractievoorzitter van ONS, het daar niet bij zitten. Zij schreven inmiddels een lange brief aan het college van B en W.

Onder het motto “Hou Chris van de straat” en “Work first” vragen zij, of het college niet toch een referendum wil houden’. Klik hier om naar zijn weblog te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren