Beroofd en mishandeld

Een 13-jarige jongen werd maandagmiddag 27 augustus slachtoffer van mishandeling en beroving. De politie zoekt getuigen. Rond 13.30 uur liep de 13-jarige jongen uit Utrecht in het park Kokkebogaard bij de Sweelincklaan. Hij kwam twee jongens tegen die hem plotseling bij zijn keel grepen en een stomp op zijn kaak gaven. Vervolgens namen de twee jongens de tas van het slachtoffer mee en gingen zij ervandoor. Zij gingen in de richting van het doolhof in het park.

Van de verdachten is een signalement bekend. De jongen die het slachtoffer mishandelde en de goederen wegnam, heeft een lichtgetinte huidskleur, kort, donker haar en is ongeveer 17 jaar oud. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een donkerblauw petje, een lichtblauwe spijkerbroek en een lichtblauw vest van Adidas, zwarte schoenen van het merk Johan Cruijff. Opvallend was de jongen heel erg veel en snel met zijn ogen knipperde en veel naar rechts keek. De tweede verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur en kort, zwart haar. Hij is ongeveer 17 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en heeft een dun postuur. Hij droeg een zwart trainingspak van het merk Burberry en zwarte/grijze schoenen van het merk Prada.

Aan getuigen of mensen die menen te weten wie de verdachten zijn, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk