Benefietconcert Lysenko Koor Nieuwegein

Op zondag 30 januari a.s. om 15.00 uur vindt in de Nicolaaskerk in Nieuwegein het benefietconcert plaats, gegeven door Het Lysenko Koor ten bate van het in 2005 in gebruik te nemen hospice in Nieuwegein.

Men is al geruime tijd bezig met de voorbereiding van een hospice in Nieuwegein, een tehuis waar aan ernstig zieke mensen in hun laatste levensfase zorg geboden wordt door vrijwilligers en professionele zorgverleners. Voor de verwezenlijking van zo’n tehuis is men echter bij voorbaat afhankelijk van giften van donateurs, sponsors, collectes etc. Er is al veel geld ingezameld, de sponsors hebben zich allesbehalve onbetuigd gelaten, met de bouw is al begonnen en men hoopt in het najaar ook de eerste gasten de zorg te kunnen gaan bieden, maar er is nog steeds veel geld nodig.

Het Lysenko Koor uit Nieuwegein wil hieraan ook graag een eigen bijdrage leveren in de vorm van een benefietconcert. Het concertprogramma zal gevarieerd zijn en belooft een bijzondere gebeurtenis te worden. Kaarten à 10 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Heleen Fijn van Draat (030-603 74 34 ) en Anneke van Leusden (030-601 90 66) evenals bij boekhandel Manschot in Nieuwegein. De kerk is open om 14.30 uur; ook daar vindt kaartverkoop plaats.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren