Benefiet fluitconcert Hannah Herrlitz en Berdien Stenberg

De 11-jarige fluitiste Hannah Herrlitz uit Nieuwegein organiseert 2 benefietconcerten, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Oekraïense vluchtelingen. De twee concerten worden op 10 april gegeven in Kerkcentrum De Rank in Nieuwegein om 14.00 en 16.00 uur. Hannah wordt daarbij aan de vleugel begeleid door Linda Herrlitz-Biró en ook haar fluitdocent Berdien Stenberg werkt mee aan dit geweldig initiatief.

Oekraïne is aangevallen en vele levens zijn verwoest. Dat heeft Hannah en haar familie zeer aangegrepen. Daarom organiseert de 11-jarige Hannah Herrlitz op zondag 10 april 2022 in Kerkcentrum De Rank in Nieuwegein twee benefiet fluitconcerten ten behoeve van de vluchtelingen van de oorlog in Oekraïne. Samen met haar fluitdocente Berdien Stenberg en haar moeder Linda Herrlitz- Biró aan de vleugel, deelt Hannah met haar publiek wat ze het allerliefste doet: fluit spelen. Op deze manier wil Hannah mensen muzikaal bij elkaar brengen én zich inzetten voor de vluchtelingen uit Oekraïne. De gehele opbrengst van het concert komt ten goede aan hulporganisaties voor vluchtelingen uit Oekraïne (Stichting Vluchteling).

De jonge Hannah is een begaafde fluitist die al op vijf jarige leeftijd begon met fluitspelen aan de muziekschool De Kom in Nieuwegein bij Margit Klaver. Sinds drie jaar volgt ze fluitlessen aan de Berdien Stenberg Fluit Academie. Met haar fluitspel viel ze ook al meerdere keren in de prijzen; afgelopen februari was ze prijswinnares op het Muziek Concours in Driebergen en in 2021 won ze een eerste prijs bij de Nationale Fluitwedstrijd.

De Nieuwegeinse kreeg in 2020 ook een eervolle vermelding bij de Muziekwedstrijd van het Prinses Christinaconcours in ontvangst en recentelijk wist ze zelfs een plaats in de Finale te veroveren bij de Young Talents van de International Flute Competition. Die finale zal plaats vinden op 23 april tijdens het grote Adams Flute Festival in Ittervoort, waar ze dan muzikaal zal strijden tegen fluitisten uit o.a. Polen, Estland en Oostenrijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren