Video-update: Beknelling op de A.C. Verhoefweg

Vrijdagavond rond 18.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A.C. Verhoefweg in Nieuwegein. Hierbij is een bestuurder bekneld geraakt. Politie, ambulance en brandweer waren ter plaatse voor hulpverlening. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. Een gewonde is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto’s liepen fikse schade op en de weg lag bezaaid met brokstukken.

De A.C. Verhoefweg is gedurende het onderzoek richting Papendorp afgezet. Al het verkeer werd via de middenberm omgeleid om de weg te vervolgen via de Jutphasebrug richting Utrecht. De omleiding duurde tot ongeveer 20.00 uur. De Ongevallen Verkeersdienst was ter plekke om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Ook een sleepdienst van Modern was aanwezig om de drie betrokken auto’s af te slepen.

Getuigen meldde aan onze redactie dat een vrouwelijke bestuurder vanaf de andere weghelft, komende uit Utrecht naar Nieuwegein, door nog onbekende oorzaak van de weg was geraakt en zo op de tegenovergestelde weghelft terecht is gekomen. Hierbij raakte zij een bestelbus en een andere personenauto.

De vrouw in kwestie hoefde niet uit de auto geknipt te worden. Zij is wel in shock met de ambulance meegenomen, zij had verwondingen aan haar been. Onze videograaf Michael Simonse was ter plekke en maakte bovenstaande videoreportage.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk