Bekijk nu de trailer van de Nieuwegeinse soap serie ‘Geina, de buurtsoap’

‘Geina, de buurtsoap’, een serie voor en door Nieuwegeiners. In deze komische dramaserie verwelkomen de Nieuwegeiners het kersverse koppel, Suzan en Freek, in hun stad. Deze verhuizing loopt toch anders dan verwacht en het ene drama stapelt zich op het andere. Komt dit nog wel goed?

Op 18 december gaat de buurtsoap in première in DE KOM, stadstheater en kunstencentrum. Daarna is de volledige serie gratis te zien op www.geinadebuurtsoap.nl.

Over ‘Geina, de buurtsoap’
Dit jaar bestaat Nieuwegein 50 jaar en hoe kan dit beter gevierd worden dan met ons eigen verhaal? Daarom maakt DE KOM een buurtsoap! Van verschillende verhalen en anekdotes uit de wijken werd een script gemaakt: ‘Geina, de buurtsoap’. Een verhaal met misverstanden en zaken die gruwelijk uit de klauwen lopen, vol humor en cliffhangers.

Met alle vooroordelen die over de stad gelden, maar ook alle liefde en de mooie plekken. Kortom: een absurdistische ode aan de stad Nieuwegein. Na een feestelijke rode-loper première, medio december dit jaar, in DE KOM zal ‘Geina’ in verschillende afleveringen online komen. De soap wordt samen gemaakt met presentator en theatermaker Oscar Kocken, schrijver Lucas de Waard, regisseur Ruut van der Beele én natuurlijk de inwoners van Nieuwegein.

De lokale soap met veel bekendeen minder bekende Nieuwegeiners waarbij burgemeester Frans Backhuijs natuurlijk niet mocht ontbreken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren