Begeleider muziekgroep gezocht

In buurtcentrum ’t Klokhuis in Nieuwegein is afgelopen seizoen een muziekgroep gestart voor kinderen van 8 t/m 14 jaar met een verstandelijke handicap. De begeleidster van deze groep heeft door omstandigheden moeten afhaken, waardoor ook de muziekgroep niet meer verder kan. ’t Klokhuis is nu dringend op zoek naar een enthousiaste begeleider(ster) die het leuk vindt om deze groep te gaan begeleiden.

De muziekgroep komt iedere donderdag bijeen van 18.30 tot 19.45 uur. Halverwege is een kwartiertje pauze waarin de kinderen een glaasje fris en iets lekkers krijgen. In de schoolvakanties draait de muziekgroep niet. De persoon die wij zoeken laat de kinderen spelenderwijze kennis maken met muziek. Het wekelijkse programma bestaat uit zingen, dansen en met eenvoudige muziekinstrumenten werken. Affiniteit met verstandelijk gehandicapte kinderen is gewenst, enthousiasme, zelfstandigheid en stevig in je schoenen staan is belangrijk en muzikale vaardigheden zijn meegenomen.

Geinteresseerden kunnen contact opnemen met Lamie Henrotte, projectleider buurtcentrum ’t Klokhuis, Dukatenburg 1 te Nieuwegein, 030 – 60 322 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk