Beeldend kunstenaar Jan Naezer vestigd zich in Nieuwegein en houdt open dag

Na 42 jaar in Den Haag les te hebben gegeven vestigt het Atelier Jan Naezer zich nu aan de Kerkstraat 50 in  Nieuwegein. Het Atelier is gehuisvest op het zolderatelier van het karakteristiek monument aan de Kerkstraat in het mooie oude dorp Jutphaas. In dit atelier zullen cursussen tekenen, schilderen en aquarelleren worden gegeven. Voor cursisten die nog niet weten welke techniek zij willen beoefenen ontwikkelde Jan Naezer een introductiecursus in zes verschillende technieken.

Naast de lessen in het atelier was Jan Naezer verbonden als docent etsen en aquarelleren aan de Vrije Academie Vlietstreek te Voorburg en werkte hij als vakleerkracht beeldende vorming op basisscholen in de gemeente Voorburg-Leidschendam. Als beeldend kunstenaar exposeerde hij in binnen en buitenland. Werken van hem zijn opgenomen in collecties van particulieren, diverse musea en het Koninklijk Huis.

Op zondag 23 september houdt het Atelier Jan Naezer van 13.00 uur tot 17.00 uur een open dag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!