Beelden snelkraken Dagmarkt in Opsporing Verzocht

Dinsdag 12 april j.l. heeft het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de drie snelkraken bij de supermarkt de Dagmarkt aan de Dorpsstraat in Vreeswijk. In de uitzending werden beelden van de verdachten getoond.

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 maart schrokken meerdere bewoners van de Dorpsstraat wakker van een aantal doffe klappen. Ze zagen hoe drie mannen inbreken bij de Dagwinkel Vreeswijk door met een moker de toegangsdeur kapot te slaan. Twee verdachten gingen er op een scooter vandoor, één verdachte rende weg. Even later zag een getuige hoe drie mannen op een scooter zaten en over de Handelskade reden. In de winkel bleken sigaretten gestolen te zijn. Agenten zochten in de omgeving, maar troffen de drie niet aan.

In de uitzending van Opsporing Verzocht (klik op het videocameraatje hieronder voor de uitzending) werden de beelden van de drie snelkraken getoond. Gezien het grote aantal overeenkomsten, houdt de recherche er rekening mee dat er sprake is van dezelfde dadergroep. Het is ook mogelijk dat de daders uit de omgeving van Nieuwegein komen.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze snelkraken, kunnen bellen met de recherche in Nieuwegein via 0900-8844 of melding doen via www.politie.nl. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk