Bedankbijeenkomst De Geinsche Hof

De gemeente Nieuwegein roept alle omwonenden en spontane helpers die een bijdrage hebben geleverd bij de brand bij de Geinsche Hof op, om zich aan te melden voor de bedankbijeenkomst op 18 oktober (vanaf 16:00 uur).

Afgelopen juni heeft er een ernstige brand plaatsgevonden bij Zorgcentrum De Geinsche Hof. Door de adequate inzet van professionele hulpverleners zijn alle inwoners in veiligheid gebracht. Op het moment van de brand en de evacuatie die daarop volgde zijn veel mensen, met gevaar voor eigen leven, het pand binnengegaan of gebleven. De hulp van deze mensen – omwonenden, bouwvakkers, medewerkers van De Geinsche Hof en familieleden en helpers – is heel belangrijk geweest.

De gemeente Nieuwegein en Zorgspectrum willen graag deze ‘helden van het eerste uur’ bedanken voor hun geweldige inzet en grote betrokkenheid en organiseren op 18 oktober een bijeenkomst in het Stadshuis van Nieuwegein.

De gemeente Nieuwegein roept alle omwonenden en spontane helpers die een bijdrage hebben geleverd bij de brand bij De Geinsche Hof op, om zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Aanmelden dient te gebeuren vóór 14 oktober a.s. via het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwegein, telefoonnummer 14030.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk