Katern

Update: Beachduo Brouwer/Meeuwsen verliezen finale Elite 16 in Hamburg

De beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen (Nieuwegein) hebben net naast de zege gegrepen op het Elite 16-toernooi in Hamburg. Het Nederlandse duo verloor in de finale van de Polen Michal Bryl en Bartosz Losiak. De beslissing viel pas ver in de derde set, die met 29-27 naar Bryl en Losiak ging.

Het Poolse koppel had de eerste set met 21-18 gewonnen, de tweede ging met 21-16 naar Brouwer en Meeuwsen. De beslissende set draaide daarna uit op een thriller.

Bryl en Losiak hadden in de halve finales met 22-20 21-17 gewonnen van Stefan Boermans en Matthew Immers. Dat Nederlandse duo moest het in de strijd om het brons afleggen tegen de Duitsers Nils Ehlers en Clemens Wickler (21-23 18-21). Brouwer en Meeuwsen verloren dit jaar ook de finale van het Elite 16-toernooi in het Mexicaanse Rosarito. Ze werden derde in de Tsjechische stad Ostrava.

De beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hadden eerder deze week de eindstrijd bereikt van het Elite 16-toernooi in Hamburg. Het Nederlandse duo was bij de laatste vier met 21-16 en 21-18 te sterk voor de Duitsers Nils Ehlers en Clemens Wickler.

Brouwer en Meeuwsen hebben dit jaar nog geen Elite 16-toernooi gewonnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk