Be Your Selfie Tour officieel geopend in Winkelcentrum Cityplaza

Op donderdag 20 januari heeft wethouder John van Engelen van Gemeente Nieuwegein, marketing manager Sanne Verwer en assetmanager Arjanne de Vries van Cityplaza de ‘Be Your Selfie Tour’ officieel geopend. Een tour die speciaal ontworpen is om bezoekers van Cityplaza hun perfecte plaatje of video te laten maken. Maar dat is niet de enige boodschap, de naam zegt het al, de tour biedt vooral ruimte om gewoon jezelf te mogen zijn.

Het concept van de tour speelt in op de huidige instagrammable selfie trend, wat betekent dat de beleving uitnodigt tot delen op social media door gebruik van kleurrijke achtergronden en opvallende elementen. De tour bestaat uit 13 selfie kamers die door het hele winkelcentrum heen zijn geplaatst. Van een kamer met roze angelwings en een telefooncel tot een upside down of candy room. De kamers zijn zo ontworpen dat iedereen de mogelijkheid heeft zijn of haar eigen ‘statement’ te kunnen maken. Van groots en expressief tot klein en intiem. De Be Your Selfie Tour geeft de bezoeker de ruimte zichzelf te kunnen zijn. Of je nu alleen langskomt, een groep vrienden en vriendinnen meeneemt, met je kinderen óf kleinkinderen de kamers bezoekt. De kamers zijn ‘fun’ voor jong en oud.

‘Met de Be Your Selfie Tour geven we onze bezoeker ondanks de huidige corona tijd weer de ruimte om zichzelf te uiten, in welke vorm dan ook. Want of je nu lekker gek, hangend onder of boven een teddybeer, of zwierend op de schommel op de foto wil, in deze kamers mag je lekker jezelf zijn en jouw unieke plaatje schieten‘ aldus marketingmanager Sanne Verwer van Cityplaza.

Ook de gemeente Nieuwegein is enthousiast over de insteek. ‘De tour is een leuk initiatief. Juist met de beperkende maatregelen vanwege corona hebben we behoefte aan ontspanning. Het is een hele mooie afleiding. En hoe leuk is het om tijdens een bezoek aan het mooie winkelcentrum Cityplaza even lekker gek te doen’ zegt wethouder John van Engelen van Gemeente Nieuwegein.

De tour is helemaal gratis en de bezoekers kunnen van 28 januari tot 8 mei de kamers komen bezoeken. Dit kan door zich in te schrijven via www.cityplaza.nl , hier staan ook de openingstijden en dagen. Tijdens deze periode zijn er verschillende activiteiten gepland, van TikTok workshops tot professionele fotoshoots, er is van alles te beleven.

Corona
Het centrum volgt de huidige corona maatregelen en deze worden ook toegepast in de selfierooms. De wachtrijen en toegang tot de kamers vindt plaats onder begeleiding. De kamers worden meerdere malen per dag gecontroleerd en schoongemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren