BBQ-avond ‘Swinging Summer’

Op woensdag 8 juli organiseert het Culinair Kleur-, Geur- en Smaakcentrum in Nieuwegein in samenwerking met Bigband De Zendmasters een speciale barbecue-avond met live muziek: ‘Swinging Summer.’ Vanaf 18.00 uur gaan de barbecues aan, tot circa 21.00 uur en tussendoor speelt Bigband De Zendmasters. Het repertoire van Bigband De Zendmasters bestaat uit heerlijke, swingende muziek van Glenn Miller en zijn tijdgenoten, maar ook latin-, pop-, soul- en rockarrangementen.

Bigband De Zendmasters is er voor liefhebbers van swingende muziek en iedereen die graag kijkt naar een enthousiaste groep muziekkanten, die van ieder optreden een feest maakt. De band staat onder leiding van Cees Wieman en de vaste zangeres is Barbara de la Motte. De band bestaat uit meer dan 20 amateurs met een professionele uitstraling.

Speciaal voor de ‘Swinging Summer’ barbecue-avond worden er buiten verschillende barbecues en sta-tafels neergezet. Daarnaast komen er twee grote tenten voor de Bigband. Hierdoor kunt u zowel binnen als buiten genieten van een smaakvolle en swingende zomeravond.

De kosten voor deze gezellige avond bedragen slechts € 25,00 (exclusief drankjes). Kaarten kunt u uitsluitend bestellen via het e-mailadres: info@kleurgeurensmaakcentrum.nl onder vermelding van Swinging Summer, uw naam, adresgegevens en het gewenste aantal kaarten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren