Katern

Batensoos zoekt enthousiaste vrijwilligers

De Soos Verstandelijk Gehandicapten van buurtcentrum ‘t Klokhuis, die afgelopen seizoen haar 20-jarig bestaan vierde, is op zoek naar een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Men is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die over levenservaring beschikken.

Met name mannelijke kandidaten worden verzocht te reageren, maar natuurlijk zijn ook vrouwen van harte welkom. De soos wordt bezocht door een groep van ongeveer 40 verstandelijk gehandicapte volwassenen (van 16 tot ongeveer 70 jaar). Voor hen is de Soos het wekelijkse avondje UIT! De Soosavonden bestaan uit creatieve activiteiten, disco en……heel belangrijk gezellig kletsen tijdens het koffie en limonade drinken.

De Soos wordt gehouden op de donderdagavond en is van 19.30 tot 21.30 uur. De vrijwilligers zijn een half uur eerder aanwezig om voorbereidingen te treffen en ongeveer eenmaal per zes weken wordt vergaderd om het programma samen te stellen. Voor meer informatie en/of aanmelden kan men terecht bij Nathalie van de Werken (030 – 60 524 36) of Henri de Vor (030 – 60 372 94). Buurtcentrum ‘t Klokhuis is gevestigd aan de Dukatenburg 1 te Nieuwegein (gebouw De Baten).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk