Katern

Basiscursus Computergebruik

Begin maart start Buurthuis Vreeswijk aan Fort Vreeswijk met een Basiscursus Computergebruik en daar zijn nog plaatsen vrij! Op de maandagmorgen tussen 10 en 12 uur worden in 10 lessen de basisbeginselen behandeld van Windows en Word. Er is aandacht voor het gebruik van de muis, het toetsenbord. Daarnaast worden er eenvoudige teksten opgemaakt, afbeeldingen ingevoegd en tabellen gemaakt. Bovendien leren de cursisten hoe ze mapjes maken om hun werk in op te slaan.De cursus is geschikt voor mensen die helemaal blanco zijn qua computers, maar ook mensen die een paar jaar geleden een cursus hebben gedaan en hun kennis willen opfrissen. De cursus wordt gegeven op pc’s (desktops) met Windows XP en Word 2003. Mensen die een pc hebben met Windows Vista zijn uiteraard ook welkom. Het is ook prima indien de eigen laptop wordt meegenomen, maar zorg er dan voor dat die klaar is voor gebruik!In deze basiscursus wordt niet ingegaan op internet. De kosten zijn € 60,00 en er wordt een aanbetaling gevraagd van € 15,00. Aanmelden kan bij de cursusleider Wilko de Bruin: 030 – 60 600 90.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Basiscursus computergebruik

In februari start in buurthuis Vreeswijk een basiscursus computergebruik. In deze cursus van tien lessen worden de basisbeginselen van het werken met computers geleerd. Je leert wat het besturingsprogramma Windows is en wat het precies doet. Daarna ga je aan de slag met Word 2000 en leer je documenten maken, teksten opmaken met lettertypes en kleuren, figuren invoegen, tabellen maken en nog veel meer.De cursus wordt gegeven op maandagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur en kost € 60,- voor tien lessen, inclusief materiaal. Inlichtingen of opgeven op telefoonnummer 06-49616493.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren