Barbecue met buurtgenoten in Vreeswijk

Gezellig samen met andere wijkbewoners genieten van een BBQ (vlees en vegetarisch) op de prachtige locatie van de Museumwerf. In je eentje barbecueën is niet heel erg leuk. Samen met anderen is het gezellig en hoort het een beetje bij het zomergevoel. Daarom organiseren Museumwerf Vreeswijk en het Dorpshuis Fort Vreeswijk een BBQ op woensdag 9 augustus voor alle inwoners uit Nieuwegein. De BBQ begint om 17.00 uur.

Kosten en aanmelden
Deelname kost € 15,- (N-pashouders betalen € 5,-) per persoon. Drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan tot en met 6 augustus via dit aanmeldformulier, of via de beheerder van het Fort: info@fortvreeswijk.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook, het nummer daarvoor is: 06-21 664 918. Deelname is definitief na betaling (dit kan ook t/m 6 augustus).

Tekenles op de Museumwerf Vreeswijk woensdag 9 augustus
Op de Museumwerf verzorgt Greet van Dijk op de dag van de BBQ een tekenles het is niet verplicht om hieraan deel te nemen als u komt BBQ-en maar kan een leuke activiteit zijn voorafgaande de BBQ. Het inspirerende decor van de Museumwerf nodigt uit om je tekenkunst te tonen of om het tekenen gewoon eens uit te proberen. De oude machines, de loodsen, de schepen; allemaal objecten die erom vragen getekend te worden. Om 13.45 uur wordt u verwacht in het Dorpshuis Fort Vreeswijk waarna de deelnemers van de tekenles gezamenlijk vertrekken naar de Museumwerf. Deelname voor de tekenles kost € 5,- (incl. materiaal).

Meedoen aan de tekenles?
Aanmelden kan tot en met 6 augustus via het aanmeldformulier, of neem contact op met de beheerder: 06-21664918.

Zomerprogramma
Bovenstaande activiteiten maken deel uit van het speciale Zomerprogramma dat Het Dorpshuis Fort Vreeswijk samen met de Museumwerf organiseert.

One thought on “Barbecue met buurtgenoten in Vreeswijk

  1. Hans van Zelst

    Even een reactie op het artikel over het Zwanenburg object.
    Ik heb 46 jaar gewerkt in het spooronderhoud het object dat jullie laten zien is geen onderdeel van een scharnier maar een onderlegplaat met spoorspijkers dit is de bevestiging tussen de dwarsligger en de spoorstraaf als jullie twijfelen over mijn reactie informeer dan even bij het spoorwegmuseum in Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk