Barbara Barend opent winkel in Nieuwegein

Barbara Barend, ambassadrice voor Medical Knowledge Institute (MKI), presenteerde afgelopen donderdagmiddag 26 april bij Happybike in Nieuwegein de speciale Barbara Barend fiets. Het was tevens de eerste keer dat ze met haar zoon Sep in de openbaarheid trad. Met de ‘Barbara Barend’ fiets ontplooit Happybike uit Nieuwegein een nieuw initiatief om het MKI te steunen. Van elk van deze nieuwe Mammie moederfietsen gaat 20 euro naar het MKI. De fiets is te herkennen aan het stijlvolle plaatje met de naam Barbara Barend.

Sportjournaliste Barbara Barend nam haar zoon Sep mee naar de presentatie. Sep is inmiddels ruim een jaar en mocht voorop in het zitje zitten waarna zij beide door een lint fietste waarmee de nieuwe showroom van Happybike feestelijk werd geopend. Happybike in Nieuwegein is een webshop en showroom ineen. In de nieuwe cash&carry megastore van liefst 2.000 vierkante meter kunnen alle modellen worden bekeken. Bovendien is er een heuse indoor testbaan, waar kopers hun fiets naar keuze mogen uitproberen.

Wie een Barbara Barend Mammie moederfiets koopt, draagt niet alleen via MKI bij aan gezondheidseducatie in zuidelijk Afrika, maar krijgt ook een gebaar uit Afrika terug. Elke nieuwe eigenaresse wordt getrakteerd op een YOELL-armband, met zorg vervaardigd door met HIV besmette moeders in de townships. Een prachtig gebaar van verbondenheid: moeders voor moeders. Evert Jan Kip maakte voor ons de foto’s (Klik op het cameraatje voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk