Back to the sixties!

Na het prima concert van Cuby & The Blizzards en Wild Card gaan de Stichting Geinbeat en Partycentrum ’t Veerhuis door met de tweede avond in het kader van ‘Revival In Concert’.

Op zaterdag 23 oktober gaan ze terug naar de tijd dat de wereld op z’n kop werd gezet met een veranderende mentaliteit van de jeugd: afkeer tegen het (ouderlijk) gezag, als jongen je haar lekker lang laten groeien, meelopen in grote vredesdemonstraties tegen Vietnam, mods & rockers, nozems, bloemenkinderen, provo, witte fietsenplan en natuurlijk een verandering in de muziekstromingen.

De avond begint met een optreden van de Magical Mystery Four, een gezelschap van 4 illustere Utrechtse heren die hun sporen in popmuziek meer dan verdiend hebben. The Revolvers is de tweede band die deze avond het podium betreedt. Zij spelen het beste dat de jaren ’60 heeft voortgebrachtDus, wie op zoek is naar een gezellig uitgaans-avondje live ’60-muziek, hoeft echt niet verder te zoeken. Voor deze mensen is zaterdag 23 oktober is ’t Veerhuis te Nieuwegein “the place to be”! Voor meer informatie kijkt u op de website van Stichting Geinbeat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk