Back to school? Neem Reishi tegen stress

Het einde van de vakantie staat alweer bijna voor de deur! Nog even en ook de (virtuele) deuren van de Nieuwegeinse scholen gaan weer open. Na alle onrust van Corona wordt het de hoogste tijd om weer te knallen dit nieuwe schooljaar of op het werk. Maar hoe? Twee woorden: Reishi paddenstoelen.

Traditionele Chinese Geneeskunde
Reishi is één van de bekendste paddenstoelen in de Traditionele Chinese Geneeskunde. In het Oosten gebruiken ze al eeuwen deze paddenstoel voor uiteenlopende toepassingen. Pas onlangs begint de Reishi paddenstoel ook hier in het Westen aan populariteit te winnen. Deze paddenstoel wordt met name ingezet voor allergieën, boosten van het immuunsysteem, anti-aging, detox, benauwdheid, antibacteriële werking en bij stress en onrust. Laat dat laatste nu enorm handig zijn voor de aankomende periode.

Innerlijke balans
Wat Reishi met name zo bijzonder maakt zijn de triterpenen. Door deze triterpenen bevat de paddenstoel heilzame eigenschappen. De bekendste uitwerking van de Reishi op dit moment is het verminderen van allergische klachten. Triterpenen stimuleren de aanmaak van histamine wat ervoor zorgt dat je allergische klachten kunt onderdrukken. Naast de uitwerking bij allergie, hebben Triterpenen ook een adaptogeen effect. Hierdoor helpt deze paddenstoel bij het stabiliseren van vele fysiologische processen en de bevordering van homeostase. Hierdoor ben je minder vatbaar voor stress en alle nare gevolgen voor je lichaam. Het geeft een enorme boost aan je lichaam wanneer je het druk hebt of je zorgen maakt. In andere woorden: het zorgt voor innerlijke balans en rust.

Betaalbare paddenstoelsupplementen
Wil jij nu ook de Reishi paddenstoel uitproberen? Kies dan een paddenstoelsupplement van een hoog niveau. Mushrooms4Life is biologisch en samengesteld en ontwikkeld door de paddenstoelexpert Martin Powell. Betaalbare supplementen van hoog niveau.

Ben je een retailer en wil je de producten van Mushrooms4Life aan je assortiment toevoegen? Ga dan naar de voedingssupplementen groothandel Smart & Zo.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren