B1 VSV Vreeswijk wint KNVB Beker

De jongens B1 van VSV Vreeswijk hebben zaterdag 19 mei 2012 historie geschreven door de KNVB Beker district West 1, 2e klasse te winnen. Tegenstander in de finale in Uithoorn was OFC B1 uit Oostzaan. Alhoewel Vreeswijk de hele wedstrijd meer kansen kreeg, wist OFC in de eerste helft te scoren en ging VSV Vreeswijk met een 1-0 achterstand de rust in.

Na de rust voerde de B1 van Vreeswijk het tempo nog verder op en kreeg het moe gespeelde OFC geen kans meer. Vreeswijk kreeg des te meer kansen en wist de achterstand snel naar 1-1 te brengen en vervolgens, mede dankzij 3 doelpunten van Glenn Meijer, uit te lopen tot een 4-1 voorsprong. Daarmee nam VSV Vreeswijk, geleid door Ronald Verkerk, voor eerste maal in haar historie de KNVB districtsbeker mee naar huis.