Autokrakers actief in de Blokhoeve

Agenten hielden op maandagochtend 30 mei een man aan op verdenking van het plegen van twee autokraken. Rond 11.25 uur kreeg de politie de melding dat er op dat moment op een parkeerplaats aan de Blokhoeve een autokraak gaande was, waarbij de verdachte in een auto was gekomen. Direct gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse.
Agenten zagen de verdachte met zijn auto op de Blokhoeve over de parkeerplaats rijden en gaven hem een stopteken. De verdachte, een 39-jarige man uit Stiens, bekende direct daar in twee auto’s te hebben ingebroken. De agenten hielden hem aan en brachten hem over naar het politiebureau. De buit, een portemonnee en een jas, lagen in de auto van de verdachte. Zij zijn in beslag genomen. De verdachte is voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: