Autobrand in Zuilenstein mogelijk een vergelding

De autobrand in de wijk Zuilenstein van donderdagavond jl. is mogelijk een waarschuwing geweest aan de eigenaar van de auto. Een buurtbewoner laat dat weten in een reactie aan onze redactie. Bij de brand raakte twee auto’s zwaar beschadigd. De politie heeft de auto’s afgevoerd voor forensisch onderzoek en onderzoekt de zaak.

De buurtbewoner, die anoniem wenst te blijven, laat weten: ‘Luister …… de buurt staat momenteel echt op zijn kop. De bewoners hadden net hun auto geparkeerd en zijn hun woning binnen gegaan. Op dat moment zat mijn buurman net buiten bij zijn openhaard. Hij ging naar binnen om wat te drinken te pakken. Ik zat binnen te werken op internet en vervolgens hoorden wij twee harde knallen. Achteraf bleek dat twee autoruiten waren ingeslagen. Vervolgens is er een brandbare vloeistof naar binnen gegooid. Op een van de foto’s zie je ook dat er een verfrommelde jerrycan op de bijrijdersstoel staat.’

De politie doet nog geen mededelingen over deze autobrand. Wel heeft ze een buurtonderzoek verricht. Bewoners die meer weten over de autobrand kunnen dit melden bij de politie in Nieuwegein.

autobrandbachstraat

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk