Auto te water na aanrijding met fietser

Zaterdagmorgen rond 09.10 uur is een kleine bestelauto na een aanrijding met een fietser te water geraakt. Het ongeval vond plaats nabij de kanovijfer ter hoogte van de Wilgenroos en het Geinoord. De fietser liep flinke verwondingen op en moest met drie gebroken ribben, een klaplong, een beschadigde enkelband en een beschadigd oog naar het ziekenhuis worden vervoerd. De bijrijder van de bestelbus raakte lichtgewond doordat hij met zijn hoofd tegen de voorruit kwam.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Vermoedelijk moest de bestelbus plotseling uitwijken voor de fietser die vanaf het fietspad kwam op de Wilgenroos en is daardoor de macht over het stuur verloren waarna het voertuig te water raakte. De auto is later door de bergingsdienst uit het water gehaald. Politie, brandweer en de ziekenwagen waren snel ter plekke. Ook onze fotografen Frits Kleppe en Mark de Jager waren er voor de foto’s. (Klik op het fotocameraatje voor de foto’s).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren