Auto ramt carwash op de Grote Wade door foute pedaal keuze

Bij de ANAC Carwash aan de Grote Wade 2 in Nieuwegein is woensdagmiddag even na 13.00 uur een auto uit de route van de wasstraat geraakt. Zowel het voertuig als het gebouw raakten beschadigd. De bestuurder kon zelf uit de auto stappen en hoefde na controle door de ambulancedienst niet mee naar het ziekenhuis.

De wasstraat bestaat uit twee delen. In beide gedeelten worden de auto’s door een rails voortgetrokken, maar in het ‘parcours’ zit een bocht waar automobilisten zelf gas moeten geven en sturen. Volgens een getuige gaf de bestuurder van de auto te veel gas en schoot hij hard naast de ingang van het tweede deel van de wasstraat.

De Mazda ramde een hek van de wasstraat. Een specialist heeft gekeken of het beschadigde gebouw instabiel was geworden, maar dat bleek niet het geval. De politie heeft geholpen met de schadeformulieren. De auto was wel zodanig beschadigd dat het geborgen moest worden door een bergingsbedrijf. De wasstraat is kort na het ongeval weer opengegaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren