Auto Muntstad genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2022 in de sector Mobiliteit

Auto Muntstad, met onder andere een vestiging in Nieuwegein, is één van de tien genomineerden ‘beste leerbedrijf’ voor mbo-studenten in de sector Mobiliteit. Dit is op 21 maart door het SBB bekend gemaakt.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Auto Muntstad leidt al decennia lang mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Roland Schroder, bedrijfstrainer bij Muntstad is blij verrast met de nominatie: ‘Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk omdat zij de toekomst zijn voor ons bedrijf en dus voor de automotive branche.’

Ambassadeursgala
Maandag 16 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Ambassadeursgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de landelijke winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang Beste Leerbedrijf of Beste Praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en de ruim 300.000 praktijkopleiders. Door hun inzet kunnen mbo-studenten de praktijkervaring opdoen die ze hard nodig hebben.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren