Katern

Auto in brand aan de Othellolaan

Vrijdagmorgen 23 januari is de brandweer van Nieuwegein lange tijd druk geweest met een autobrand in de wijk Zuilenstein. De brand aan de Othellolaan werd omstreeks 00.40 uur ontdekt door een buurtbewoner.

De brandweer, die snel ter plekke was, had grote moeite met de brand, aangezien de benzinetank van de auto was open gescheurd en hier lange tijd brandende benzine uit bleef komen. Ze waren voortijdig door hun schuim heen, waardoor het verstikken van de brand was mislukt. Daarom werd versterking opgeroepen van een extra blusauto.

Na ruim een uur waren de vlammen onder controle. De politie vermoed brandstichting en doet onderzoek hiernaar en is op zoek naar getuigen. Opvallend was dat omstanders werden gefotografeerd door de politie. Getuigen die informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuwegein via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000. Onze fotograaf Frits Kleppe was ter plekke voor de foto’s. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk