Aspekt ERA Makelaars Nieuwegein zoekt commercieel medewerk(st)er binnendienst

Wilt u het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe uitdaging? Apekt Makelaars aan de Beverweide 2 in Nieuwegein zoekt een fulltime commercieel medewerk(st)er voor de binnendienst. Aspekt Makelaars is een actief makelaarskantoor met vestigingen in Nieuwegein en Utrecht. Het kantoor verkoopt veel in Nieuwegein. Ook helpen zij regelmatig kopers en verkopers in omliggende plaatsen als IJsselstein en Tull en ‘t Waal.

Arie Spek van Aspekt Makelaars: ‘Wij hebben naast een vestiging in Nieuwegein ook een makelaarskantoor in Utrecht, vanuit daar werken wij in verschillende wijken van Utrecht. Bijvoorbeeld Leidsche Rijn, Zuilen en Overvecht, Vleuten en De Meern. Vanuit onze beide kantoren kopen en verkopen wij dus huizen in een groot deel van de provincie Utrecht. Vanwege de groei zoeke wij een fulltime commercieel medewerk(st)er voor de binnendienst. Kom jij ons team versterken?’

Weet jij van aanpakken en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en wil je je graag ontwikkelen in deze uitdagende baan? Stuur dan je CV met pasfoto naar info@aspektmakelaars.nl of bel voor meer informatie naar: 030-600 39 40.

Het team van Aspekt Makelaars in Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk