Asfalteren brug Hollandse IJssel bij IJsselstein

In het weekend van 19, 20 en 21 september wordt de nieuwe brug over de Hollandse IJssel bij IJsselstein geasfalteerd, inclusief de daarbij horende aansluitingen. Tijdens het werk wordt de brug afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Afsluiting en omleiding

De afsluiting duurt vanaf vrijdagavond 19 september 20:00 uur tot maandagochtend 22 september 06:00 uur. De omleidingsroutes zijn als volgt:

Verkeer komende vanuit Nieuwegein en rijksweg A2 richting IJsselstein/Lopik wordt omgeleid via de Utrechtseweg, Beneluxweg en de Provincialeweg door IJsselstein.

Verkeer komende vanuit IJsselstein/Lopik via de N210 en de Provincialeweg richting Nieuwegein en de A2 wordt omgeleid via de Beneluxweg en de Utrechtseweg door IJsselstein.

De werkzaamheden aan de N210 ter hoogte van de Hollandse IJssel zijn na bovengenoemd weekend nog niet helemaal gereed. Daarom zal het verkeer in beide richtingen gedurende enkele weken slechts gebruik kunnen maken van één rijstrook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren