Arnoud na een maand weer thuis

Aan de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein was sinds 8 april jl. de kater Arnoud vermist. Op 11 mei kreeg Amivedi het goede nieuws dat Arnoud na een maand weer veilig thuis is gekomen.
De eigenaren zijn erg blij.

Arnoud is een flinke kater van bijna 4 jaar. Hij is cypersbruin met een wit befje, witte tenen achter, bruine voorpootjes met 1 klein wit vlekje en een wit vlekje op de neus.

“Wij hebben hem eind februari uit het asiel gehaald in IJsselstein. Voordat hij in het asiel kwam zwierf hij rond het bejaardentehuis (Ewoud) in IJsselstein. Arnoud is bij ons al meerdere keren naar buiten geweest en altijd weer naar huis gekomen. Het is een ontzettende lieve en aanhankelijke kater een echte allemansvriend. Hij komt graag een aaitje halen en andere katten vindt hij ook reuze interessant. Hij liep regelmatig met andere katten uit de buurt door de straat. Op 7 april heb ik hem ’s avonds naar buiten gedaan en daarna is hij niet meer teruggekomen,” vertelt de eigenaar aan Amivedi.

Weet u waar Arnoud is, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten, telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op onze site www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren