Katern

Arie Liefhebber na Europees Kampioen nu ook Wereld Kampioen Hoge Bi fietsen

De Nieuwegeinse fietsenmaker Arie Liefhebber van de fietswinkel FIETSLIEFHEBBER op winkelcentrum Muntplein reed in Bali naar de hoogste trede van het ere schavot. In een letterlijk hete strijd reed hij in 32gr Celcius in een sprint naar de overwinning bij het Wereld Kampioenschap in Denpasar, Indonesië.

In een deelnemers veld met deelnemers uit Australië, Tsjechië, Duitsland, België en Amerika reed Liefhebber vanaf de start in een lange sprint naar de overwinning. “Niemand kon in mijn wiel komen” aldus Arie Liefhebber tegenover onze redactie. De tactiek had Arie vooraf bedacht omdat het een korte race was in tegen stelling tot de normale afstand van zo’n 30km. Door de hitte maar ook vanwege de hoge luchtvochtigheid (85%) besloot de organisatie om er een sprintrace van te maken.

Eerder in Juli 2017 mocht Liefhebber zich al Europees Kampioen noemen en daar is nu dus een schepje boven op gedaan.

Arie Liefhebber met zijn Hoge Bi

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren