Architectenweb houdt excursie centrum Nieuwegein

Architectenweb organiseert samen met Hakwood op 4 oktober een excursie naar het nieuwe stadscentrum van Nieuwegein. Op deze dag wordt een exclusieve rondleiding gegeven door het Stadshuis en het pas opgeleverde theater. Eind 2011 werd de eerste fase van het nieuwe stadscentrum van Nieuwegein opgeleverd. Een Stadshuis (3XN), een Kunstcluster met een theater (de Architekten Cie. en Van Dongen – Koschuch) ondergrondse parkeergarages (KCAP Architects & Planners) en een vernieuwde buitenruimte (Bureau B+B) maakten deel uit van deze fase van het masterplan voor de stad.

Tijdens de excursie wordt een bezoek gebracht aan het Stadshuis, waar door de wethouder Ruimtelijke Ordening van Nieuwegein een overzicht wordt gegeven van het stedenbouwkundig plan voor het centrum. Ook krijgen deelnemers een unieke rondleiding door het statige Stadshuis. In de middag geeft architect Patrick Koschuch (Van Dongen – Koschuch) een rondleiding door het nieuwe theater. In het interieur van het deze maand opgeleverde theater is veel hout gebruikt.

Architectenweb organiseert de excursie samen met Hakwood, leverancier van hoogwaardige houten vloeren. De dag start en eindigt in de Hakwood-fabriek in Werkendam, waar het bedrijf een uniek kijkje achter de schermen biedt van het productieproces van de vloeren. De excursie begint om 09.00 uur in de fabriek in Werkendam en rond 15.00 uur bent u daar weer terug. Aanmelden kan via dit email adres.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk