Katern

Aquarijn Synchroon zwemt Vaiana in Merwestein

Aquarijn Synchroonzwemmen presenteert op zondag 18 februari de Synchroonzwemshow Vaiana. De show wordt gezwommen in Zwembad Merwestein van 15.45 uur tot 17.00 uur. Het bad is open voor publiek om 15.30 uur. De toegang is gratis.

Voor Aquarijn Synchroonzwemmen is Vaiana een belangrijk moment in het seizoen. Alle zwemsters, van aanloop tot senior zwemmen erin mee: het is het enige moment waarop alle zwemsters met elkaar zwemmen in een evenement. De show is dit jaar voorbereid door de seniorenzwemsters in samenwerking met een team aan vrijwilligers rond het bad en achter de schermen. Na de speciale showuitvoeringen van Vaiana worden ook alle wedstrijduitvoeringen gezwommen.

De zwemsters presenteren hun routines daar voor de eerste maal aan publiek. Een goede try-out dus voor de zwemsters maar waar ook de trainers weer hun voordeel mee doen. Zij zien dan waar de komende tijd nog aan gewerkt moet worden. Aquarijn Synchroonzwemmen heeft nog plaats voor enkele proefzwemsters. Aanmelden kan via: synchroonzwemmen@aquarijn.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren