Katern

Aquarijn schoonspringen wint landelijke breedtesportcompetitie

Op zondag 23 april werd in Den Helder de 5de wedstrijd van de breedtesport gehouden. Dit was de finalewedstrijd. In de E-groep was er een 4de plaats voor Jinte vd Hoef. In de D-groep was er een 5de plaats voor Samuel Quist. In de C-groep behaalde Tim Stelte het brons. Voor Judith Peeters was er goud in de B-groep en Susanne Klooster behaalde zilver in de A-groep.

De vier beste wedstrijden tellen mee in het individuele allover-klassement. Csilla van Os werd de winnares bij de E-groep. Tim Stelte werd 2de in de C-groep en voor Judith Peeters en Susanne Klooster was er een eerste plaats. Aquarijn behaalde in vier van de zes leeftijdscategorieën een medaille.

Aquarijn startte de laatste wedstrijd met een kleine voorsprong en wist deze voorsprong te behouden. De prachtige beker voor de beste club bij de breedtesport ging dit seizoen mee naar Nieuwegein. Aquarijn behaalde 479 punten. PSV Eindhoven werd 2de met 438 punten en WVZ Zoetermeer werd 3de met 344 punten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!