ANWB-winkel Nieuwegein krijgt volledige restyling

De ANWB-winkel in Nieuwegein aan de Raadstede 70 wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel op Cityplaza sluit hiervoor tijdelijk haar deuren op zondag 19 september. Vanaf zaterdag 25 september gaat de gerenoveerde ANWB-winkel weer open.

De nieuwe ANWB-winkel is fris, modern en ruimer opgezet om ANWB-leden nog beter van dienst te zijn. De wandelafdeling is vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat leden de schoen van hun keuze nog beter kunnen uitproberen.

Leden vinden in de winkel alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of internationaal rijbewijs.

Tijdens de werkzaamheden kunnen ANWB-leden voor producten, diensten en vragen terecht bij de dichtstbijzijnde ANWB-winkel in Neude, Utrecht Overvecht en Zeist.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren