Annulering Burendag Wijkersloot

Op 21 september a.s. staat de landelijke Burendag gepland. Helaas zijn de activiteiten geannuleerd die gepland stonden rondom de basisscholen aan de Nanningalaan in de Nieuwegeinse wijk Jutphaas Wijkersloot. Vanuit de buren, de omwonenden van deze buurt, was te weinig belangstelling voor deze burendag.

De landelijke Burendag is bedoeld voor en door bewoners om elkaar (beter) te leren kennen en de banden onderling te versterken. Nu er, vanuit de omwonenden, te weinig interesse is voor dit evenement ziet de organisatie zich genoodzaakt om de activiteiten stop te zetten. Ondanks de inzet van alle betrokken partijen, waaronder NV Sportinrichtingen Nieuwegein, de basisscholen de Schakel en Koningin Beatrix, kunstcentrum de Kom, Kinderopvang Kind & Co en het Wijknetwerk is het niet gelukt om voor die dag voldoende belangstelling te creëren.

De organisatie kijkt nu naar de mogelijkheid om volgend jaar een aangepaste dag speciaal voor de jeugd te realiseren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren