Annexum koopt pand aan Wattbaan in Nieuwegein voor nieuw woningfonds

Annexum heeft het voormalige kantoorgebouw aan de Wattbaan 27 in Nieuwegein verworven voor een nieuw te structureren woningfonds. Vastgoedontwikkelaar Arthur Armstrong transformeerde het gebouw naar een wooncomplex met 77 huurappartementen in de vrije sector.

Alle instapklare appartementen zijn inmiddels al verhuurd en de bewoners hebben in augustus hun intrek genomen. Het betreft een zeer duurzame transformatie; de appartementen dragen het energielabel A++. Wattbaan 27 maakt onderdeel uit van Rijnhuizen, een gebied dat op dit moment ontwikkeld wordt naar een mooie wijk waar het fijn wonen en werken is en waar volop recreatiemogelijkheden zijn.

Vastgoedbeleggingsmaatschappij Annexum verwacht in november te emitteren met Woningfonds Nieuwegein. CEO Huib Boissevain: “Deze nieuwe acquisitie past binnen onze strategie om onze beleggers de mogelijkheid te bieden om in een goed gespreide portefeuille te investeren, waaronder bijvoorbeeld supermarkten, kantoren en woningen. We zien dat beleggers graag in starterswoningen investeren, dat zagen we al bij ons Woningfonds Hoofddorp, dat we eerder dit jaar plaatsten. Met Woningfonds Nieuwegein bieden we voor de tweede keer dit jaar de mogelijkheid om te investeren in dit interessante deel van de woningmarkt.”

Wethouder Hans Adriani reikte eerder dit jaar de sleutel uit aan de eerste bewoners

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk