Annemarie van den Berg nieuwe directievoorzitter Rabobank Utrecht

Annemarie van den Berg (1960) is per 1 november 2013 benoemd tot directievoorzitter bij Rabobank Utrecht, waar ook Nieuwegein onder valt. Zij volgt hiermee Rien Nagel op, die eerder dit jaar werd benoemd tot Directeur Particulieren bij Rabobank Nederland. Van den Berg stapt over van Rabobank Rijk van Nijmegen, waar ze op dit moment eveneens de functie van directievoorzitter bekleedt.

‘We zien uit naar de komst van Annemarie van den Berg’, zegt Peter Eillebrecht, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rabobank Utrecht. ‘Ze heeft een mooie achtergrond in de bancaire sector en is goed in staat om op verschillende managementniveaus te verbinden. Verder is ze daadkrachtig, een teamspeler en kan ze lange en korte termijndoelstellingen van de bank met een team realiseren. Door haar benoeming is het vierkoppige directieteam weer compleet’, aldus Eillebrecht.

Na haar studie aan de Landbouw Universiteit Wageningen startte Van den Berg haar bancaire carrière bij ING. Sinds februari 2010 is Van den Berg directievoorzitter bij Rabobank Rijk van Nijmegen waar zij onder andere een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het op de kaart zetten van Rabobank Rijk van Nijmegen als leidende bank in het werkgebied en aan de groei in zowel de grootzakelijke als private banking markt.

‘Ik laat Rabo Rijk van Nijmegen met een gerust hart achter’, licht Annemarie van den Berg haar overstap naar Utrecht toe. ‘Het werd tijd voor een nieuwe stap. En er is niets mooiers dan als inwoner van Utrecht voor Rabobank Utrecht te gaan werken. Mijn ambitie als directievoorzitter is om de coöperatie nog scherper te positioneren en om ons nog sterker te verbinden met onze leden en klanten. Een mooie uitdaging die ik met veel enthousiasme en plezier aanga’, aldus de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren