Anna’s Microsoft Certificatenuitreiking

Op donderdagavond 16 juni vond de uitreiking van de MOS (Microsoft Office Specialist)-certificaten plaats op het Anna van Rijn College. De school draagt het predicaat Microsoft IT Academy en werkt met Microsoft samen om ICT op een slimme manier in het onderwijs in te zetten.

Microsoft Office Specialist (MOS) certificaten zijn een belangrijk bewijs van bekwaamheid voor onze leerlingen. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificering waarmee kennis en vaardigheden worden aangetoond die horen bij de Microsoft Office systemen.

In de academische wereld zorgt een MOS certificering voor een hoge standaard voor zowel studenten als docenten en bereid het studenten voor op een competitieve arbeidsmarkt. Een MOS certificatie staat voor kwaliteit en is een waardevolle aanvulling op elk cv.

Het Anna van Rijn College is trots dat Microsoft 45 Microsoft Office Specialist-certificaten en 8 Microsoft Office Specialist Expert-certificaten heeft kunnen uitreiken! Daarnaast heeft de school ook de Nederlands Kampioen Office in huis die na de zomer de eer gaat verdedigen in de internationale strijd in de VS.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren