Anna van Rijn houdt reünie op 9 oktober 2020

Voor alle leerlingen en docenten die op de Randijk én/of het Anna van Rijn College aan de Albatros in Nieuwegein hebben gezeten, organiseert de school op 9 oktober 2020 een reünie. Dit allemaal natuurlijk hoe alles verloopt met de huidige Corona-maatregelen.

Tijdens de reünie kun je in contact komen met oud klasgenoten en docenten uit jouw periode en samen een rondje door de school maken om leuke herinneringen van toen op te halen. Of zelfs een les volgen van een leraar toentertijd.

De school: ‘Om alles in goede banen te leiden is het voor ons belangrijk dat iedereen zich voor de open avond inschrijft. Op deze manier kunnen we voorbereidingen treffen en er voor zorgen dat jij de oud klasgenoten uit jouw periode makkelijk kan terugvinden. Inschrijven kan tot eind augustus 2020.’

Mocht de reünie dit jaar niet doorgaan ivm de huidige Corona-maatregelen, dan zal de reünie verplaatst worden naar 9 april 2021. ‘We zullen iedereen die zich heeft aangemeld via de e-mail over op de hoogte brengen!’ aldus de school.

Oproep voor museum ‘A Trip to Memory Lane’
Voor het museum zoekt de school nog spullen van toen. Heb jij nog oude agenda’s tekeningen, schoolpasjes, Gymshirts of andere leuke spullen liggen, neem dan contact met ons op reunie@annavanrijn.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren