Anna van Rijn College centraal in uitzending Brandpunt ‘Stress bij jongeren’

Het Anna Lyceum besteedt vanaf de eerste klas aandacht aan het onderwerp stress bij jongeren. Dit is inmiddels ook opgepikt door de landelijke media, met als resultaat dat dinsdagavond 30 mei onze lessen over stress uitgelicht worden in het actualiteitenprogramma Brandpunt van KRO-NCRV op 30 mei om 20.25 uur.

Als docent en mentor op het Anna Lyceum en als workshopleider bij stressopschool.nl werkt Guiot Duermeijer met leerlingen om ze coachen in het dealen met hun stress. Brandpunt filmde een mentorles, waarin hij met zijn klas 1TE aandacht besteedt aan het onderwerp en waarna hij en een paar van zijn leerlingen geïnterviewd werden.

‘Onze maatschappij legt ons en onze jongeren zware druk op, zoveel zelfs dat jongeren er soms aan onderdoor gaan. Zeker met het intensieve gebruik van de social media vallen jongeren steeds vaker ten prooi aan stress gerelateerde klachten.’ In Brandpunt op 30 mei een oproep aan ons om ons als maatschappij hier bewust van te blijven of te worden.

De opnames

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren