Anita Vlam legt haar raadlidmaatschap neer

Na 4½ jaar, namens de VVD, de belangen van de Nieuwegeinse samenleving gediend te hebben, heeft Anita Vlam besloten haar lidmaatschap van de gemeenteraad van Nieuwegein, per 17 oktober 2002, neer te leggen. Onlangs heeft Anita Vlam een nieuwe functie bij haar huidige werkgever aanvaard.

Anita Vlam houdt er niet van dingen half te doen. Zij heeft, hoewel het haar spijt, een keuze moeten maken omdat zij de nieuwe functie, haar gezin en het raadslidmaatschap niet langer kan combineren. De met het vertrek van Anita Vlam vrijkomende zetel zal worden ingenomen door Bert Quaedvlieg. Hij was in de vorige raadsperiode al enige maanden lid van de gemeenteraad. De VVD-fractie is blij dat Bert Quaedvlieg weer in de Raad terugkeert en bedankt Anita Vlam voor haar inzet de afgelopen jaren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren