Angstig of Somber? Zelf aan de slag!

Loopt u al wat langer rond met sombere of angstige gevoelens? Zoekt u daar hulp en steun bij? Misschien is het project ‘Zelf aan de slag’ van Altrecht Preventie dan iets voor u.

De zelfhulpcursus is bedoeld voor volwassenen die sombere of angstige gevoelens hebben en daar in hun dagelijks leven last van hebben. Door het doen van deze cursus kunt u leren inzicht te krijgen in de oorzaken van uw sombere of angstige gevoelens, om te gaan met deze gevoelens en te werken aan uw gezondheid.

De cursus volgt u met behulp van een werkboek. Dit werkboek bestaat uit verschillende hoofdstukken met informatie, opdrachten en oefeningen, die u in zes weken doorwerkt. Hierbij hebt u om de twee weken telefonisch contact met een persoonlijke coach, met wie u de vragen bespreekt die u hebt over de tekst, de gemaakte oefeningen of de opdrachten.

Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden voor één van de zelfhulpcursussen bij Altrecht Preventie, telefoon 030 – 699 91 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren