Angstig of depressief? Zelf aan de slag!

Een zelfhulpcursus voor volwassenen met angstige of depressieve gevoelens. Zoekt u daar hulp en steun bij? Misschien is het project ‘Zelf aan de slag’ van de afdeling Preventie van Altrecht dan iets voor u. De zelfhulpcursus is bedoeld voor volwassenen die depressieve of angstige gevoelens hebben en zich hierdoor in hun dagelijks leven belemmerd voelen. Door het doen van deze cursus kunt u leren omgaan met deze gevoelens en werken aan uw gezondheid.

De cursus volgt u met behulp van een werkboek. In zes weken werkt u het werkboek ‘Angstig of depressief? Zelf aan de slag!’ door, waarbij u om de twee weken telefonisch met een persoonlijke coach contact heeft. Met deze coach bespreekt u de vragen die u hebt naar aanleiding van de tekst, de gemaakte oefeningen en opdrachten.

De afdeling preventie van Altrecht biedt u de mogelijkheid om met het project ‘Zelf aan de slag’ mee te doen. Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden voor een van de zelfhulpcursussen bij mevrouw Medema of mevrouw van de Plassche, afdeling Preventie van Altrecht, telefoon 030 – 699 91 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk