Angstig?

Heeft u last van angstklachten? Zoekt u hulp en steun in het omgaan daarmee? Misschien is de individuele cursussen ‘Angstige gevoelens? Zelf aan de slag!’ van Altrecht Preventie dan iets voor u. U kunt de cursus zelf thuis doen en op ieder moment beginnen.

De cursus ‘Angstige gevoelens? Zelf aan de slag!’ is bedoeld voor volwassenen die angstklachten hebben en daar in hun dagelijks leven last van hebben. Door het doen van deze cursus krijgen deelnemers inzicht in de oorzaken van angst, leren zij hiermee omgaan en werken zij aan de eigen gezondheid.

Bij de individuele cursus nemen deelnemers thuis zelfstandig een cursusmap door. De informatie, oefeningen en opdrachten, die daarin zijn opgenomen bespreken deelnemers wekelijks of tweewekelijks met een persoonlijke coach in een telefonisch gesprek. De coaches zijn ervaren hulpverleners/preventiewerkers van Altrecht geestelijke gezondheidszorg.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de individuele cursussen bij Altrecht Preventie, telefoon: 030-6999150, e-mail: secr.preventie@altrecht.nl. Er is geen wachtlijst en de startdatum van de cursus wordt in overleg met deelnemer bepaald. Kijk voor meer informatie op www.altrecht.nl/preventie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: