Amerikaanse picknick nabij het MEC

Samen eten verbindt mensen. Daarom organiseert Samen Duurzaam op zondag 30 september een picknick voor iedereen in Nieuwegein. De picknick duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden nabij het Milieu Educatie Centrum in Park Oudegein. ‘Een prettige manier om kennis te maken met mensen die net als u liefhebber zijn van lekker eten en op een sfeervolle manier samen willen genieten van het buitenzijn’ aldus initiatiefneemster Gina Bijnsdorp die dit samen bedacht heeft met buurtgenote Jennifer Huizing.

Jennifer: ‘Het is een Amerikaanse picknick. Dat betekent dat het de bedoeling is dat iedereen zelf lekkers meeneemt naar de picknick, voor uzelf en/of voor anderen. Hierbij kunt u denken aan een sandwich, (hartig) taartje, stokbrood of andere feestelijke belegde broodjes of fruitsalade. En voor daarbij vruchtensap of goede wijn (geen sterke drank!). We kunnen gebruik maken van het Join the Pipe watertappunt. Koffie en thee is gratis. Neem verder ook servies mee, een picknickkleed en een vuilniszakje (dat u na afloop, gevuld, mee naar huis neemt).’ Als u mee wilt doen, dan kunt u zich aanmelden via de speciale Facebookpagina of een emailtje sturen aan Gina Bijnsdorp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren