Ambassadeurs van de KidsClub druk aan het werk

De ambassadeurs van de KidsClub van het Wijknetwerk Fokkesteeg (Anne, Max en Fay) zijn vrijdagmorgen 21 juni jl, weer druk aan het werk geweest. Na een bezoek aan Albert Heijn Fokkesteeg waar ze een poster van de KidsClub ophingen gingen ze naar de OBS jenaplanschool de Zuiderkroon, waar ze een afspraak hadden met de directeur Martijn Bakker.

Ze zaten in een heuse spreekkamer, kregen limonade aangeboden en hadden een goed gesprek. De ambassadeurs vertelden dat ze niet alleen reklame maken voor de KidsClub, maar ook waarom ze als ambassadeur een belangrijke taak hebben. Ze hebben ook besproken dat ze het heel leuk zouden vinden als er ook van de Zuiderkroon een ambassadeur bij hen aansluit. De directeur was enthousiast en ze gaan er mee aan de slag! Na het gesprek mochten ze brochures ophangen en namen hartelijk afscheid.

Onderweg terug naar huis nog even geposeerd voor het billboard van de gemeente, waarop ook vermeld staat dat ook SportID, het VrijwilligersHuis en het Wijknetwerk actief zijn in de Buurtkamer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren