Amateur- thuis bier brouwers gezocht

Voor de derde maal gaat het Zevenstar Bierbrouwers Collectief op zoek naar het lekkerste Zevenstar biertje. Zevenstar Blond bier en Zevenstar Schavuit zijn intussen in Nieuwegein en omgeving bekende streek bieren geworden die door de Nieuwegeinse amateur brouwers zijn gebrouwen. Daarom organiseren de vrijwilligers van het Zevenstar Bier Collectief voor de derde maal voor de amateur en de thuisbrouwers een bier brouw wedstrijd.

Wie mee wil doen aan de wedstrijd wordt op donderdag 28 januari 2016 om 20.00 uur uitgenodigd om te komen naar Boerderij de Middenhof aan de Duetlaan 1 in Nieuwegein. Op deze avond kunnen de amateurbrouwers zich inschrijven, zullen de spelregels voor de wedstrijd worden uitgelegd en het te brouwen bier worden bekend gemaakt. Iedere in Nieuwegein wonende thuisbrouwer kan deelnemen aan de wedstrijd. Niet in Nieuwegein wonende thuisbrouwers maar wel lid van het Zevenstar Bierbrouwers Gilde kunnen ook deelnemen aan de wedstrijd.

Na inschrijving krijgen de brouwers tot mei de gelegenheid het gewenste bier te brouwen, waarna het ingeleverd moet worden. Keurmeesters van het Bier Keurmeesters Collectief zullen later het bier keuren en het beste bier zal na de bekendmaking in een grote oplage gebrouwen worden en in diverse slijterijen te koop worden aangeboden. De naam van de winnaar zal uiteraard op het etiket worden vermeld. Kijk voor meer informatie op de website van Zevenstar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren